A legjobb iPad biztonsági alkalmazások képesek megvédeni bármilyen adatot, amit a felhasználó a tablet-en tárol. Lehetnek képek zenék, tetszőleges állományok, mappák, dokumentumok, email-ek vagy bármilyen másféle adat, a felhasználó biztos lehet benne, hogy mind távol maradnak a kiváncsi szemektől.

Az AV-Comparatives.org minden évben meghirdeti az Antivírus termékek versenyét, melyben a legjobb biztonsági termékeket hasonlítják össze különböző szempontok szerint. A vizsgálatokat az egész évre elosztva 1-2 havonta, 1-1 szempont alapján végzik, melyek során a termékek különböző minősítést szereznek. Azok a termékek, amelyek megfelelnek a teszteken STANDARD besorolási értéket kapnak, amelyek jobban teljesítenek, de rendelkeznek hiányosságokkal azok ADVANCED, míg a legjobban teljesítő programok ADVANCED+ minősítésben részesülnek. Idén "Az év biztonsági terméke" megtisztelő címet a Kaspersky Labs antivírus megoldása nyerte el, amely egy hajszállal megelőzte a tavalyi nyertest, az F-Secure-t.

Az amerikai kormány olyan programok kifejlesztésén dolgozik, amelyek az agyunkat használja a gyilkossági rejtélyek megoldásában. Egyre gyakrabban tűnik úgy, hogy a hivatalok és a kormány be szeretne kapcsolódni a köztudatba, hogy információkat gyűjtsön az internetezési szokásainkról, valamint arról, hogy ezekből az információkból hogyan lehet megjósolni a jövőt. Ez azért egy kicsit hátborzongató. Most bepillantást nyerhetünk abba a hét programba, amelyeket idén jelentettek be. Céljuk feltérképezni az agyunkat, hogy bepillantást nyerhessenek, mi is történik a világban.