A hétfői nap nagy híre az volt, hogy az Anonymous-hoz köthető AntiSec nevű csoport kiadott egy közleményt, amely szerint egy FBI ügynök laptopjáról 12 millió Apple ügyfél adatait szerezték meg. Az FBI keddi közleményében tagadta a kijelentést, és azt állították, hogy nincs semmilyen bizonyíték arról, hogy a megjelent adatok egy FBI alkalmazott számítógépéről származnának, illetve az FBI nem kért és más módon sem szerzett ilyen adatokat. A hacker csoport csak 1 millió rekordot hozott nyilvánosságra, és azokból is kivették a személyes adatokat.

Miután múlthéten az Anonymous több, mint 7000, a bűnüldözési szerveknél dolgozó tisztségviselő adatait hozta nyilvánosságra, most újra visszatértek, ezúttal a Lulzsec csapattal kiegészülve. A két hacktivista csoport legújabb közös akciójában több, mint 70, a bűnüldözésben részvevő ügynökség és szervezet rendszerébe hatolt be és eltulajdonított, majd nyilvánosságra közel 10GB-nyi onnan származó adatot.

Az AntiSec és LulzSec csoportokkal összefüggésbe hozható hackerek masszív támadást indítottak több amerikai bűnüldöző szerv weboldala ellen. A támadássorozatban a számítógépes "kalózok" összesen 77 rendvédelmi szerv honlapját vették tűz alá. A kormányzati ügynökségeket is érintő incidensekben, a hackerek leginkább hergelni akarták a bűnüldöző szerveket, rendőrségi informátorok adatait hozták nyilvánosságra, illetve a támadások során szerzett bankkátya adatokat felhasználva, olyan szervezeteknek adományoztak, mint a Bradly Manning támogatására létrejött alapítvány vagy az American Civil Liberties Union ( ACLU ).

Az Anonymus csoport az AntiSec mozgalom keretein belül betört az Egyesült Államok egyik védelmi megoldást szállító partneréhez, a Booz Allen Hamilton-hoz.

Az AntiSec és az Anonymous közösen vállalták a felelősséget az IRC Federal-al, az FBI partner cégével szemben elkövetett hacker támadásért. 

Hackerek kedden nyilvánosságra hozták azokat az adatokat, amelyeket az általuk hírdetett AntiSec kampány keretein belül gyűjtettek a zimbabwei, az ausztrál és a brazil kormánytól, az Universal Music Group-tól és a Viacom-tól. Ez az adat csomag az első, amelyet a korábban rivális két hackercsoport, a LulzSec és az Anonymous, által a múlthéten indított AntiSec kampányban nyilvánosságra hoztak. A közel 380MB-nyi adat, amely a népszerű The Pirate Bay fájlmegosztó torrent portálon érhető el, levelezéseket, felhasználói fiókok jelszavait és egyéb bizalmas információkat tartalmaz, bár az adatok forrása és hitelessége még nem bizonyított.

Bár a LulzSec hackercsoport feloszlott, illetve részben beépült az Anonymous csapatba, az általuk is hirdetett AntiSec kampány folytatódik. A csapat utolsó kívánsága, hogy a hackerek ne hagyják abba a "munkát", úgy tűnik valóra válik. Ha valaki figyelemmel kíséri az AnonymousIRC Twitter csatornáját maga is láthatja, több linken megtalálhatóak például az anguillai, a brazil, a zimbabwei vagy az ausztrál kormány különböző szervereiről származó lopott adatok és rengeteg innen onnan összeszedett egyéb információ is. Az egyik ilyen linken például 150 Myspace és 50 PayPal bejelentkezési információ található.