Az Anonymous csoport egy tagja betört Anglia legnagyobb, abortusz műtétekkel foglalkozó klinikájának weboldalára, és a szolgáltatást igénybe vevő nők adatainak
publikálását tervezte.

Amerikai Belbiztonsági Hivatal kedden nyilvánosságra hozott egy jelentést arról, milyen katonai lépéseket terveznek az országon kívülről érkező hackertámadásokkal szemben. A 12 oldalas jelentésben kiemelik, hogy ha szükséges, a kibertérből érkező fenyegetéseket ugyan úgy kezelik, mint bármilyen más az országot érő támadás. Ilyen esetben a fenyegetésekkel szemben minden rendelkezésükre álló eszközt bevethetnek, beleértve a diplomáciai, gazdasági vagy akár katonai lépéseket is.

A Citigroup a június közepén ismerte be hivatalosan, hogy még május elején, súlyos támadás érte informatikai rendszerüket, melynek során a támadók több, mint 200 ezer amerikai ügyfél személyes adataihoz jutottak hozzá. Azóta kiderült, hogy a kompromittálódott ügyféladatok száma valójában meghaladja a 360 ezret.

A CBC News megtudta, még januárban hackerek behatoltak két kanadai szövetségi szervezet rendszerébe és onnan titkos adatokat tulajdonítottak el. Az eseményre az Access and Information törvény keretein belül begyűjtött dokumentumok alapján derült fény. A támadók kártékony csatolmánnyal ellátott leveleket küldtek a dolgozóknak úgy, mintha az a felső vezetéstől érkezett volna. Amikor a dolgozók megnyitották a csatolmányokat utat nyitottak a behatolóknak a rendszerbe egészen titkosított adatokig.

A Sony elismerte, hogy hackerek hozzájutottak a cég PlayStation Network hálózatát használó ügyfelek személyes adataihoz.

A hivatalos PlayStation blogon a Sony amerikai kommunikációs igazgatója elmondta, az illetéktelen hozzáférés során a rendszert használó ügyfelek személyes adatai kompromittálódtak.

A WordPress.com blog platform-ot karbantartó cég bejelentette, szervereiket támadás érte és a hackereknek sikerült root jogosultságot szerezniük, így hozzáférhettek olyan érzékeny kódokhoz, amelyek a cég partnereihez tartoznak.

Támadók hatoltak be az elismert biztonságtechnikai cég, az RSA rendszerébe és ott olyan információkhoz fértek hozzá, amelyek felhasználhatóak a cég által biztosított SecureID rendszer két faktoros autentikációjának kompromittálására. A szolgáltatást körülbelül 40 millió dolgozó használja világszerte a céges illetve kormányzati hálózatokhoz való hozzáféréshez.

A banknak dolgozó kiberbiztonsági cég kiszivárgott e-mailjei alapján úgy tűnik, a Morgan Stanley-t néhány igen érzékeny hálózati betörés érte ugyanazon kínai hackerek részéről, akik több mint egy éve a Google számítógépeit is támadták.Az elektronikus levelek a californiai HBGary Inc. kiberbiztonsági cégtől származnak, és tartalmuk szerint a pénzintézetet több, sorozatos támadás érte.

A McAfee biztonsági kutatói megkongatták a vészharangot egy esemény miatt, melyet úgy írtak le "koordinált, rejtett és célzott kibertámadás" globális olaj, energia és petrolkémiai cégek ellen.

Amerikai ügyészek megvádoltak két férfit kb. százhúszezer iPad felhasználó email címének megszerzésével és továbbadásával.