Egy kanadai szervezet szerint az Egyesült Államokból, Kanadából és más nyugati országokból is szolgáltak ki szír kormányzati honlapokat. Ezért lehetett több kormányzati weboldalt is elérni az egész Szíriát érintő internet kimaradás során. Ez az amerikai szolgáltatók szempontjából azért érdekes, mert Barack Obama áprilisban az amerikai kormány beleegyezéséhez kötötte a szír kormányzati weboldalak kiszolgálását.

A WhiteHat Security jelentést készített a weboldalakon található komolyabb sérülékenységekről, és 7000 oldal átvizsgálása után azt találták, hogy jelentősen csökkent az egy oldalon található átlagos sérülékenységek száma az elmúlt évek során. 2011-ben átlagosan 79 komoly sérülékenység volt egy oldalon, ami számottevő csökkenés a 2010-es 230, illetve a 2007-es 1111 sérülékenységgel szemben.

Hosszadalmas bírósági procedúrát követően egy nevadai bíró a Chanel cégnek adott igazat végül, és több mint 100 olyan weboldal törlését rendelte el, amelyek a Chanel cég üzleti érdekeit hamis termékekkel és oldalakkal sértették. 

Az YGN Ethical Hacker csoport egy sérülékenységet talált az Apple fejlesztői oldalán és nyilvánosságra hozzák, ha az Apple nem javítja azt. A csapat jelentése szerint az Apple Mac OS X, iPhone, és iPad fejlesztőknek létrehozott weboldalán található sérülékenység adathalász támadásokhoz vezethet.

A hackerek megbénították a Kingston-i rendőrség honlapját, de a rendőrség nyilatkozat szerint, a támadóknak a rendszerbe nem sikerült behatolniuk. A weboldal a múlthét folyamán vált elérhetetlenné és működése csak kedden állt helyre. Joanne Geikie, a rendőrség szóvivője elmondta, a támadók nem okoztak kárt a rendszerben.

Rövid időn belül másodszor törték fel a kenyai rendőrség honalapját. Az utolsó eset óta a honlapot újraépítették, de még mindig nem biztonságos.

Az iScanner egy nyilt forrású eszköz, mely lehetővé teszi a kártékony kódok detektálását és eltávolítását. Mindezt könnyedén és automatikusan, akár a webszájtodról is.