Néhány felhasználónak egy fontos frissítés jelent meg a Windows Update-n keresztül, melyet a Microsoft nem ajánl telepíteni.

A frissítésnek olyan neve van, ami arra utal, hogy véletlengenerátorral készült, a további információknál pedig szintén egy hasonló karakterlánc volt látható az URL helyén, .edu, .mil, vagy .gov végződéssel.

A felhasználók Windows Update feltörésére irányuló kérdéseire a Microsoft azt válaszolta: "Egy teszt frissítést publikáltak, de már eltávolították azt."

Az eBay nyilatkozatából kiderült, hogy a február és március között végrehajtott kibertámadások érintették azokat az adatbázisokat, amelyek tárolták a felhasználók titkosított jelszavait, illetve egyéb nem pénzügyi adatokat tartalmazó adatok is kompromittálódhattak.

Vasárnap egy magányos iráni hacker magára vállalta a múltheti többszörös SSL tanúsítvány lopási akciót, melyben olyan nagy weboldalak is érintettek voltak mint a Google, a Microsoft, a Skype vagy a Yahoo.

"Birtokunkban vannak olyan információk, amik valószínűsítik, hogy a támadás Franciaországon kívülről érkezett, de biztosat még nem mondhatunk" nyilatkozta a francia pénzügyminiszter Francois Baroin, azt követően, hogy az elmúlt hetekben nagyszabású hacker támadás törént francia pénzügyminisztérium 150 számítógépe ellen.

Az orosz Lifenews értesülései szerint, feltörték az egyik kiemelt, a kiberbűnözők által használt fórumot és adatbázisából több mint 2000 tagjuk adatai szivárogtak ki.

A kanadai köztisztviselők internet-hozzáférés nélkül maradnak közel két hónapig, miután feltehetően kínai hackerek betörtek két kormányzati szerverre a múlt hónapban, erősítette meg a kabinet miniszter.

A Lush azon ügyfeleinek, akik online vásároltak valószínűleg le kell tiltaniuk bankkártyáikat miután a népszerű kézzel készült kozmetikai cég hackerek támadásának esett áldozatul.

Hackerek jelentették, hogy feltörték a legújabb PlayStation 3 konzol firmware-t, kevesebb mint 24 órával annak kiadása után. A Sony nem titkolt célja volt, hogy ellehetetlenítse a konzolok hackelését.

A hekker személyes azonosításra alkalmas információkat is értékesít 20 dollár per 1K rekord áron: Például, itt a UConn személyzeti listáját kívánja értékesíteni. A screenshot segítségével a hekker bizonyítani próbálja a neves egyetem adminisztrátori felületének elérését.

A hétvégén feltörték a Cryptome oldalt és mind az 54.000 dokumentumot törölték róla.
http://news.softpedia.com/news/Hackers-Hijack-Cryptome-and-Delete-Everyt...